ToolBox heeft als doel de interne werking van sociale ondernemingen en organisaties in heel België te verbeteren door middel van gepersonaliseerde begeleiding en opleidingen die worden aangeboden door vrijwilligers die hun professionele expertise delen.

ONS PROJECT

#Together Competentiegericht vrijwilligerswerk biedt kwalitatieve en duurzame resultaten voor sociale ondernemingen en organisaties, maar ook voor pro bono-experts. Elk van hen komt met nieuwe vaardigheden uit de gepersonaliseerde begeleidingen.

#Learn Om hun sociale doelstellingen te bereiken, biedt ToolBox meerdere opleidingen aan de leden van de gemeenschap.

#Grow Door de aangeboden begeleiding- en opleidingen dagen de leden van de ToolBox-gemeenschap hun vaardigheden uit, vergroten ze hun kennis van de sociale sector en worden ze getraind in tools die hen in staat stellen hun projecten beter te ondersteunen.

#Co-create Bij ToolBox geloven we dat de sociale en de profit sector veel van elkaar kunnen leren. De verschillende ToolBox-evenementen stimuleren de samenwerking en synergie tussen de leden, gericht op een gemeenschappelijke wil om hun sociale impact te vergroten.

#Learn

Johan Goossens, onze brand new bestuurder Hierin vinden jullie onder andere de vele projecten die binnen... [Meer info]

#Together

Graag delen wij hier het Jaarverslag 2018. Hierin vinden jullie onder andere de vele projecten die binnen... [Meer info]

#Grow

Het ToolBox team verwelkomt haar nieuwe Communication & Community Manager Catherine de T'Serclaes Gedurende mijn werkjaren in verschillende communicatiebedrijven, had ik de kans... [Meer info]