Het ToolBox team verwelkomt haar nieuwe Communication & Community Manager Catherine de T’Serclaes

Gedurende mijn werkjaren in verschillende communicatiebedrijven, had ik de kans om mijn kennissen te ontwikkelen en mezelf te verrijken met spannende ervaringen. Op de achtergrond had ik echter nog steeds het gevoel dat ik iets miste.

Werken aan het ontwikkelen van je vaardigheden is essentieel maar als ze alleen nuttig zijn voor mij en mijn cliënt, waar is de betekenis? Mist het niet een belangrijk deel van delen, iets meer menselijk? Hoe openheid en welwillendheid aan mijn kinderen prediken als ik het zelf niet doe …

Toen ik ToolBox ontdekte, werd ik meteen verleid door hun project: zij bieden ondersteuning aan een groot aantal gepassioneerd vzw’s door een team van enthousiaste professionele vrijwilligers, allemaal in een gestructureerde omgeving: alle nuttige ingrediënten voor een optimaal resultaat!

Ik ben erg blij vandaag om lid te kunnen worden van dit team en daarmee het groeipotentieel van de vereniging te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat vrijwillig ter beschikking stellen van expertise steeds belangrijker zal worden in de sociale sector. Grote bedrijven bieden hun werknemers, op zoek naar betekenis, dit type vrijwilligerswerk als filantropische projecten aan. Vzw’s effectief ondersteunen en in je eigen comfortzone blijven (= je eigen expertise domein en verworven vaardigheden), is dit niet een waardevolle manier om deel te nemen aan de ontwikkeling van onze samenleving?

Ontdek ToolBox

Word ToolBox Professional

Maak deel uit van een lerend netwerk en geniet van interessante trainingen

Word lid van ToolBox als vereniging

Geniet van:

  • aangepaste trainings
  • een kenniscentrum
  • een begeleiding op maat

Steun ToolBox

Help ons onze kennis te delen en doe een gift