Welkom aan Jurgen Mortier in onze Raad van Bestuur!

Jurgen Mortier, Raad van Bestuur van ToolBox

Jurgen Mortier komt onze Raad van Bestuur versterken. Graag stellen wij hem aan jullie voor:

Jurgen wordt door zijn familie en vrienden omschreven als een gepassioneerd levensartiest en mensenmens. Hij houdt ervan om mensen met elkaar te verbinden zodat 1+1=3 kan worden. Met name tussen profit en not for profit bouwde hij de laatste jaren heel veel bruggen omdat beide werelden volgens hem heel veel voor elkaar kunnen betekenen. Zelf verenigt hij deze twee werelden dagdagelijks in al zijn activiteiten.

Na meer dan 20 jaar heads & hearts ervaring in internationale adviesbureaus werkt hij sinds 2019 als zelfstandig adviseur samen met verscheidende nationale en internationale organisaties. Daarbij legt hij zich voornamelijk toe op de begeleiding en uitvoering van strategie, branding, communicatie, stakeholder management en duurzaamheidsprogramma’s.

In de not for profit en social impact sfeer is Jurgen de oprichter en bezieler van Stichting Embrace. Embrace werd in 2013 opgericht als een not for profit organisatie die samen met twee partnerorganisaties in Ethiopië en met tientallen vrijwilligers een betere toekomst biedt aan 200 voormalige straatkinderen.

Jurgen, welkom! Waarom heb je voor ToolBox gekozen?

Mijn persoonlijke missie is: een positieve impact hebben door te inspireren, mensen met elkaar te verbinden en ideeën om te zetten in acties. Met die missie wil ik ook een bijdrage leveren tot nog meer impact en succes voor ToolBox, haar professionals, verenigingen en partners. ToolBox situeert zich namelijk op een heel interessant kruispunt waar verschillende stakeholders actief en impactvol met elkaar samenwerken. De open, mensgerichte en cocreatieve sfeer en aanpak bij ToolBox vind ik echt een pluspunt.

Het is mijn droom om de mooie resultaten die ToolBox bij vele Belgische organisaties heeft geboekt ook mogelijk te maken voor maatschappelijke organisaties die zich op kwetsbare doelgroepen in het buitenland richten. Zo kan de impact van ToolBox nog groter en relevanter worden!

Ontdek ToolBox

Word ToolBox Professional

Maak deel uit van een lerend netwerk en geniet van interessante trainingen

Word lid van ToolBox als vereniging

Geniet van:

  • aangepaste trainings
  • een kenniscentrum
  • een begeleiding op maat

Steun ToolBox

Help ons onze kennis te delen en doe een gift