Rothschild & Co

(c) ToolBox

Rothschild & Co is met bijna 3.300 medewerkers in 40 landen een van de grootste onafhankelijke groepen voor financieel advies in de wereld.
De bank wordt nog steeds gecontroleerd door de familiale aandeelhouders en koestert een sterke familiale aanpak en ondernemersvisie. Ze verleent advies over strategieën en financieringen, mergers & acquisitions en investeringsoplossingen voor zowel particulieren als voor professionals.
Rothschild Patrimoine is sinds 2005 aanwezig in België om aan de behoeften van particuliere cliënten en Belgische middelgrote ondernemingen te voldoen. Meer informatie op site van Rothschild & Co.

Door het aanbieden van concrete competenties en vaardigheden beschikt ToolBox over een unieke aanpak in haar steun aan NGO’s. Deze werkwijze is zeer concreet, heel praktisch en helpt NGO’s om zich op een duurzame en autonome wijze verder te ontwikkelen. Het enthousiasme van het bijzondere ToolBox- team en hun efficiënte aanpak overtuigde Rothschild België om dit project te steunen.