Total

(c) ToolBox

Total is een wereldwijde en geïntegreerde energieproducent, één van de eerste internationale olie- en gasmaatschappijen en een belangrijke speler op het vlak van koolstofarme energieën.

Zijn 98.000 medewerkers engageren zich voor een betere energie die veiliger, properder, efficiënter, innovatiever en toegankelijker is voor iedereen.

De Groep is sinds bijna 100 jaar aanwezig in België en telt meer dan 4.800 medewerkers. Ze beschikt over een ruime ervaring en is voornamelijk actief op het vlak van Raffinaderij en Chemie, Marketing & Services. Zij zijn eveneens een van de belangrijkste leveranciers van Gas en Elektriciteit op de Belgische markt sinds de integratie van Lampiris in 2016.

Meer informatie op de website van Total in België.

Via zijn mecenaatfonds zet Total zich al meer dan 20 jaar in voor sociale, culturele projecten en voor lokale organisaties en verenigingen. Het dynamisme en het engagement van de medewerkers van Toolbox hebben Total overtuigd om hen te steunen. Deze samenwerking past perfect in het kader van het maatschappelijk engagement van Total in België.