De Koning Boudewijnstichting en tools voor fondsenwerving

Nov
15
Tuesday November 15, 2022 12:30 PM Dinsdag 15 November 2022, 12:30 Mardi 15 Novembre 2022 à 12:30

Would you like to participate?

If you are a ToolBox member, log in by clicking on "Login" at the top right of the screen. If you are not yet member, contact us by clicking on the link below.

CONTACT US

De Koning Boudewijnstichting en tools voor fondsenwerving

venue

Zoom

(Om je te registreren moet je eerst inloggen door op de knop 'Login' rechtsboven in het scherm te klikken. Daarna kan je je inschrijven voor dit evenement door op de knop 'Ik schrijf me in' te klikken.)

 

De Koning Boudewijnstichting steunt burgers en organisaties die zich inzetten voor de samenleving op vele domeinen (gezondheid, armoedebestrijding, leefmilieu, erfgoed…) in België en internationaal. 

Sylvie Van Houtte, filantropieadviseur bij de KBS, licht toe hoe de Stichting werkt en wat zij voor vzw’s kan betekenen.

Tijdens de workshop voorzien we voldoende tijd voor Q&A zodat vzw’s, bestuurders en ToolBoxers hun vragen aan de KBS kunnen stellen.

 

VOORSTEL DOOR:

Sinds 2010 werkt Sylvie Van Houtte als onafhankelijk expert voor het Centrum voor Filantropie van de Koning Boudewijnstichting. Als verantwoordelijke voor de coördinatie en het beheer van lokale filantropie-instrumenten ontdekte zij de wondere wereld van de filantropie en de vrijwilligerssector. Sinds 2022 is ze, nog steeds binnen de KBS, vooral actief als filantropieadviseur, belast met het begeleiden van de realisatie van innovatieve filantropische projecten (digitalisering, nieuwe vormen van filantropie, ...).

Als ingenieur van opleiding werkt Bénédicte De Bruycker voor verschillende industriële multinationals in domeinen van proces-verbetering, financiele optimalisatie, business intelligence en post-merger integraties. Bénédicte ontdekte in 2015 ToolBox en neemt sindsdien een actief engagement op om vzw’s te helpen hun werking duurzaam te versterken. Daarnaast is zij voorzitter van verschillende bestuurscomités (o.m van de Fondsen “Vrienden van”) binnen KBS.

 

La même session est organisée en français le mardi 8 novembre dans les bureaux de ToolBox (1000 Bruxelles). Inscription ici.