Getuigenis vrijwilligers ROOTS

GETUIGENIS VAN DE TOOLBOXERS

Het was heel fijn om bij ROOTS te vertoeven in hun pipowagen tussen de bomen verscholen in de glooiingen van de Vlaamse Ardennen. Altijd een hartelijke welkom.
De motor van deze organisatie met een groot hart is ongetwijfeld de passie van Sofie en Liesbeth. Om de vruchten van hun vurige inzet te kunnen plukken, was er behoefte aan een heldere ‘business logica’ die focus en consistentie brengt. Het was onze eerste opdracht bij ToolBox. Hans beslagen als sociaal ondernemer. Tom ervaren als strategisch en financieel consultant. Met onze kritische blik hebben we ROOTS zelf een filter laten bouwen om hun enthousiasme te sturen in wat de organisatie logischerwijze wel en niet zou aanbieden. En het klantenrijk werd duidelijk afgebakend.
Tegelijkertijd hebben we de financiële gezondheid van ROOTS tegen het licht gehouden. De prioriteit van de te ondernemen acties zijn nu duidelijk. Alles staat en valt met de uitvoering ervan. Samen houden we dus nog mee de vinger aan de pols bij de uitrol ervan.

TOM VERMEIREN & HANS GRUYAERT

Connectez-vous pour commenter

Réponses récentes